Lijepa Jelena
31

Čedomir Jovanović se pohvalio svojom zgodnom suprugom Jelenom, pozirala u mini haljini

Klix.ba
Foto: Instagram/budikraken
Foto: Instagram/budikraken
Čedomir Jovanović se na društvenim mrežama pohvalio svojom zgodnom suprugom Jelenom s kojom je u braku od 2003. godine.

Ona je pozirala u mini haljini koja je otkrila njena istetovirana leđa i visokim čizmama. Odlučila se za jednostavnu šminku. Čedomir je ranije otkrio da mu je zapala za oko zahvaljujući formularu koji je ispunila kako bi se učlanila u Demokratsku stranku.

"Bilo je pitanje 'Šta misliš o sebi?', a ona je odgovarala: 'Da sam lijepa, zanimljiva, bezobrazna… Radila bih u stranci sve da nađem nekog ko mi se sviđa.' Ona se zezala, a taj formular su dali meni. Da sam došao kasnije, oni bi ga bacili. Već na prvom sastanku stranke sam znao ko je ta djevojka", kazao je.

Foto: Instagram/budikraken
Foto: Instagram/budikraken

On je na tom sastanku stajao za pultom, a ona je sjedila ispred njega.

"Ja pitam: 'Da li ima neko da pita nešto?'. Svako je rekao svoje i ja na kraju nju pitam: 'A ti, Jelena, je l' imaš nešto da pitaš?'. Ona mi je poslije rekla da sam je tu kupio za cijeli život. Nakon nekoliko dana mi je bilo jasno da je posebna. Sve je bilo veoma komplikovano tada. Nije mi padalo na pamet da se muvam sa njom pa da je otkačim. Nisam želio da je upropastim koliko mi je bila važna", ispričao je.

Foto: Instagram/budikraken
Foto: Instagram/budikraken

Srbijanski mediji su u oktobru 2022. naveli da su se njih dvoje potukli. Čedomir je potvrdio ovu informaciju, a Jelena je sve negirala.

"Ovome stvarno nema kraja. Suprug i ja smo se vratili sa romantičnog putovanja iz Sarajeva gde smo proslavljali godišnjicu naše veze", kazala je.

Imaju tri kćerke i sina: Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.