Moda i ljepota
5

Promo / Cacharel pripremio sniženje na sve artikle iz kolekcije jesen/zima: Prestiž i vrhunski kvalitet

Neka vaši omiljeni modeli iz kolekcije jesen/zima učine da praznična euforija traje što duže. Izbor će vam svakako olakšati super cijene jer je veliko sezonsko sniženje u toku, u našim poslovnicama. Jedinstveni u svemu francuski modni brend Cacharel za Vas je pripremio sniženje, na sve artikle kolekcije jesen/zima 2018/19. Nevjerovatnih -50% "bez skrivenih DO".

Brend se smatra svjetskim simbolom elegancije, modernosti i umjetnosti odijevanja graciozno. Cacharel je usvojio izgled koji je jednostavan, ali visokokvalitetan, koji se razlikuje kroz dizajn i podržava svoj elegantni stav s funkcionalnim detaljima.

Brend je neizbježan izbor slobodnih muškaraca koji znaju šta žele i žele otkriti još, ali također brinu o kvaliteti i sofisticiranom dizajnu koji je skriven u detaljima.

Kao evropski (francuski) dizajnerski brend, Cacharel pomaže svojim klijentima ažurirati svoj stil odijevanja temeljen na različitim temama i uvjetima u njihovom životu.

-Stil koji pomaže prijelazu između različitih situacija i aktivnosti tako što je muškarac uvijek prikladno odjeven.

Izaziva interesovanje kod mlada i odrasle osobe (ono što je važno je koliko se osoba osjeća starom), dinamičan, sa selektivnim načinom života, osjetljiv na kvalitetu i detalje, moderan i urban, putnik s određenom estetskom svjesnošću.

Nudi udobnost, praktičnost i jednostavnost kupovine (dostupne cijene). U isto vrijeme je i sofisticiran i dostupan u sopstvenom stilu. Poznaje muškarca i pomaže mu da se osjeća ugodno.

Vraća svoju cijenu na najbolji mogući način. Komadi su detaljni i tkanina je ekskluzivne kvalitete. Komadi su osmišljeni i proizvedeni u vidu njihove svestrane funkcionalnosti.

Svaki dan u sedmici, svaki sat u danu, Cacharel.

Ne dozvolite da praznični decembar u poslovnici Cacharel prođe bez vas. Posjetite Cacharel u BBI Centru (Trg djece Sarajeva br. 1) na drugom spratu.