Promo
18

Cacharel: Nova Kolekcija jesen/zima je dodir luksuza

Svojim klasičnim i modernim linijama iz Cacharela su preslikali bezvremensku modu u njenom najelegantnijem i najudobnijem obliku. U novoj zimskoj kolekciji, kvalitetni dizajni koji nikada neće izaći iz mode u vašem ormaru su spojeni s inovativnim detaljima.

"Radujemo se što ćemo naglasiti bezvremenske komade u našoj zimskoj kolekciji 19-20 pod nazivom 'Jednostavno je najbolje' koje bi svaki muškarac trebao imati u svom ormaru", navode iz modne kuće Elegans.

Oslanjajući se na funkciju i kvalitet kao ključ za bezvremensku kolekciju, koriste se talijanske pređe i tkanine i primjenjuju se ekskluzivne završne obrade (lagana njega, bez peglanja, vodootporno sredstvo, rastezljiva tkanina).

Istaknute su skromne linije i forme

Na odabir uzoraka uticale su prirodne kamene obrade. Prirodno i drago kamenje čine jedan od glavnih temelja kolekcije sa svojom robusnosti, elegancijom i potencijalnim obiljem.

U kolekciji dominira poboljšani dodir luksuza. Pametni casual kaputi od alpake, mohair-look mix & match, flanel odijela, očešljana i mohair završna pletiva donose dah svježeg zraka ovom luksuznom izgledu. Kolekcija ima više tekstura i dotjerana je kroz tople tonove. Tekstualnost i udobnost su prioritet.

Obilje nijansi bež i camel dolaze za sakoe i hlače, odijela, džempere, pa čak i jakne i kapute. Klasični umjereni tonovi nose nostalgičnu kvalitetu. Ravnoteža u boji kolekcije osigurana je zemljanim tonovima, minkom, sivom, svijetloplavom, nijansama đumbira, khaki bojom i tamno narandžastom.

Boje od flanele i spaljene vune zajedno sa teksturama gapra i gabardine prevladavaju u cijeloj kolekciji.

Guste pletenice i mekane teksture široko se koriste ove sezone i kombiniraju se sa laganim zemljanim tonovima kako bi bili još dinamičniji i privlačniji. Uvedene su lagane jakne uklanjanjem unutrašnjih obloga kako bi se olakšalo nošenje, a osjećaj laganog materijala i udobnost pažljivo su uvedene u svaku grupu proizvoda.

Kvalifikovani klasični izgled kombinuje se sa stilovima visokih performansi kako bi se stvorio vrlo luksuzan, pametni izgled.

Trostruki miks match odijela nude mogućnosti različitih kombinacija s onim što imate kod kuće i omogućavaju lične i prepoznatljive kombinacije za osobe obučene u odijela.

Ako se niste pripremili za nadolazeće hladne dane, posjetite Cacharel poslovnicu i pronađite nešto za sebe u BBI Centaru na drugom spratu.