dm look
1

Promo / Budi ono što jesi uz make up zvijezde u dm prodavnicama

U moru trendova i pravila za njegu lica i nanošenje make up-a, ustaljenih percepcija kakav make up treba da bude u različitim prilikama, mi želimo samo jedno – da budemo ono što jesmo – žene kao i sve druge, posebne.

U nedostatku vremena, želimo brzo i efikasno savjetovanje kako naglasiti trepavice, postići ujednačen ten, precizno nanijeti tuš ili smjelo naglasiti oči sjenama. Želimo kreirati look koji se prvenstveno nama sviđa te znati da postoji mjesto gdje ćemo naći veliki izbor proizvoda za njegu lica i make up-a brendova kojima vjerujemo.

Stoga je dm s poznatim brendovima pripremio nekoliko kratkih videa za inspiraciju i savjete kako postići wow efekt koji će nas činiti posebnima. Videa možete pogledati na dm online kanalima, a proizvode za svoj look potražite po uvijek povoljno cijenama u dm prodavnicama

Kratke video materijale za inspiraciju i savjete kako postići wow efekt pogledajte na youtube.

U nastavku iz dm-a preporučuju make up zvijezde za brz i efektan izgled.

Tečni puder koji se savršeno stapa s bojom i teksturom kože - L'Oréal Paris true match. Dostupan u nekoliko nijansi koje su prilagođene različitim tonovima kože. S obzirom da se brzo upija prilikom nanošenja ne ostavlja vidljive prelaze. Kako biste odabrali idealnu nijansu, u dm prodavnicama potražite kutijice za testiranje pudera i na dnevnom svjetlu procijenite da li je odabrana nijansa savršena za vas.

Za naglašene oči, ove sezone biramo Trio Hi-Tech, paletu sjena za oči od Deborah Milano. S formulom metalik pudera koji je bogat pigmentima, tri blistave nijanse pružaju dramatičan i intenzivan pogled. Sjene se mogu nanositi suhim aplikatorom za dnevni look ili pokvašen vodom za intenzivniji, noćni look. Ukoliko dodatno želite naglasiti oči, posegnite za trend IT UP, Ultra Matte tušem. Tanki vrh aplikatora omogućit će vam iscrtavanje precizne linije. Prednost ovog tuša je što se brzo suši, vodootporan je i traje do 12 sati. Za one hrabrije odabrali smo kajal olovku u plavoj boji istog brenda.

Wow-efekt na očima zaokružite novom Rimmel London maskarom za oči Scandaleyes Wow. Ukoliko imate duge trepavice, maskara će ih dodatno naglasiti, a ukoliko su vaše trepavice kratke, pružit će im dužinu i volumen - poput umjetnih trepavica koje izgledaju potpuno prirodno. Savršene obrve od sada su moguće i bez odlaska u salon ljepote. Maybelline New York Tattoo Brow gel za obrve s peel off formulom obrve čini lijepo oblikovanim i do tri dana. Nakon nanošenja potrebno je sačekati 20 minuta da se osuši te ukloniti sasušeni gel. Efekt može trajati i do tri dana nakon nanošenja, a boja postepeno i ravnomjerno blijedi tako da nema razmazivanja kao kod olovke.

Final touch vašem izgledu dat će Max Factor, Lipfinity Velvet Matte, ruž za usne koji je dostupan u nekoliko nijansi. Mat boja prilagođava se potrebama usana pružajući intenzivnu i dugotrajnu boju, dok hranjivi sastojci pružaju hidrataciju tokom cijelog dana. Formula koja se brzo suši pruža duboku pigmentaciju i mat finiš koji ostaje na usnama do 24 sata.

Uz uvijek povoljne cijene proizvoda u dm prodavnicama, do 02.10. za kupovinu proizvoda dekorativne kozmetike, te proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 25 KM na poklon dobijate holo bag – ruksak s holo efektom.

dm