|

Budi novo manekensko lice: U oktobru kastinzi širom BiH

Budi novo manekensko lice: U oktobru kastinzi širom BiH
10
E.S.H.
23.9.2019. u 19:24
9
komentara
10

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Početkom oktobra počinju kastinzi za maneken(k)e širom Bosne i Hercegovine odnosno u: Brčkom, Tuzli, Banjoj Luci, Bihaću, Trebinju, Mostaru, Sarajevu i Livnu.
Džejla Glavović Očuz, najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencije Swan Model, zajedno sa internacionalnom modnom agencijom Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, organizira kastinge te poziva sve zainteresirane djevojke i momke da dođu i prijave se na kasting.

"Kandidati koji prođu sve nivoe kastinga predstaviti ćemo skautima najboljih modnih agencija iz Pariza, Londona, New Yorka, Milana, TokyJa i drugih svjetskih modnih centara krajem godine u Sarajevu" , istakla je Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine. Više informacija o kastinzima možete pronaći na stranici www.relatumswan.com

Swan Model Management vodeća je modna agencija na prostoru Bosne i Hercegovine sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji.
Relatum Model Management surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama i dizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnom listingu prestižnog svjetskog portala models.com.

Manekeni agencije Relatum Model Management i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...