"Love Confessions"
0

Brend Victoria's Secret objavio kampanju povodom Dana zaljubljenih

I. S.
Bella Hadid (Foto: Victoria\'s Secret)
Bella Hadid (Foto: Victoria's Secret)
Brend Victoria's Secret objavio je kampanju "Love Confessions" povodom nadolazećeg Dana zaljubljenih, a u njoj su učestvovale brojne poznate dame.

Bella Hadid je u decembru ponovo počela sarađivati s ovim brendom, a osim nje su za "Love Confessions" pozirale Priyanka Chopra, Hailey Baldwin, Naomi Osaka and Megan Rapinoe, Adut Akech, Paloma Elsesser, Yumi Nu i druge.

Hadid je bila dio Victoria's Secret revija tokom 2016., 2017. i 2018. godine, ali je odlučila raskinuti ugovor početkom 2020. godine. Naime, mnoge manekenke su tada kritikovale Victoria's Secret zbog neprikladnog načina rada.

New York Times je objavio seriju članaka u kojem optužuje bivšeg direktora Eda Razeka za promovisanje mizoginije, uznemiravanja i maltretiranja. Navodno je Belli Hadid rekao da ima "savršene si*e".

Od tada Victoria's Secret pokušava povratiti ugled. Stavili su veći broj žena na direktorske pozicije i angažovali modele koje promovišu raznolikost. Hadid je za Marie Clarie izjavila kako je trenutno zadovoljna putem kojim ova kompanija ide.