{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Borci za prava životinja pokrenuli kampanju protiv Beyonce

N
NINA
12.4.2004. u 08:36
0
0
Borci za prava životinja pokrenuli kampanju protiv Beyonce
0
Borci za prava životinja pokrenuli kampanju protiv Beyonce
Izazovne kreacije od krzna kojima pjevačica Beyonce privlači pažnju mnogih muškaraca, uspjela je time privući i borce za prava životinja koji su od nje zatražili da prekine nositi krzno.
Aktivisti udruge koja se bori za etički tretman životinja (PETA) nisu nimalo oduševljeni što poznata pjevačica u svojim javnim nastupima često nosi i krzno.

Članica skupine "Destiny's Child" borcima za prava životinja toliko se zamjerila da su oni odlučili pokrenuti posebnu kampanju kojom će je pokušati nagovoriti da promijeni stil odijevanja. U američkom muzičkom časopisu Billboard danas će se tako pojaviti oglas s fotografijom psa uhvaćenog u zamku kojeg će pratiti i posebna poruka upućena pjevačici.


"Draga Beyonce, tvoji brojni obožavatelji - članovi PETA-e tužni su što si ignorisala naše poruke u kojima smo ti pokušavali skrenuti pažnju na okrutne metode ubijanja životinja čije krzno nosiš", stoji u poruci kojom se od poznate pjevačice traži da, kao dobra kršćanka, osudi takvo ponašanje prema životinjama.

"Svako ko nosi krzno ima krvave ruke", navodi se u poruci koju potpisuje potpredsjednik PETA-e, Dan Mathews.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: