{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bogdana Trifković iz Istočnog Sarajeva je Miss Earth BiH 2014.

20.9.2014. u 12:55
295
100
Bogdana Trifković iz Istočnog Sarajeva je Miss Earth BiH 2014.
295
Pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss Earth BiH, koji je sinoć održan u prepunom klubu "Studio 1", je Bogdana Trifković iz Istočnog Sarajeva.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Titulu treće pratilje ili Miss Fire (Miss vatre) dobila je Milena Tunguz iz Banje Luke, dok je druga pratilja ili Miss Water (Miss vode) Bojane Lazić također iz Banje Luke.

Titula prve pratilje, Miss Air (Miss zraka), pripala je Sarajki Almis Mesihović.

Izbor za Miss Earth BiH 2014. je izbor sa ciljem podizanja svijesti o ekologiji, stoga je njihov slogan "Ljepota sa svrhom". Svoju ljepotu djevojke su iskoristile samom prijavom na ovaj izbor, a kroz različite manifestacije tokom nekoliko mjeseci pokazale su svoje mogućnosti i sposobnosti.

"Ne želim zvučati skromno, ali evidentno je da je izbor odlično prošao. Sama činjenica je da klub prepun, jedan je od dokaza za to. Iz godine u godinu vlada sve veća zainteresovanost za ovaj izbor. To vidimo po publici koja je zainteresovana za ovaj događaj. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja", kazao je Drago Gavranovič, vlasnik licence Miss Earth BiH.

Publiku su u muzičkom dijelu programa zabavljali Dado Glišić, Davor Jovanović i Dženan Jahić, a na after partiju svi su zaplesali uz ljetne hitnove DJ-a Benjamina Milića.

"Miss Earth BiH zaista postaje brend u BiH i ovo je jedinstvena prilika mladim djevojkama da dokažu sebi da mogu uspjeti. Mi ne stajemo na ovome, odmah idemo dalje sa pripremama za narednu godinu. Prijave su već otvorena i dostupne putem online forme na stranici www.misseartrhbih.com. Ovo je šansa koju zaista treba iskoristiti", kazala je Emina Slijepčević, PR ovog izbora ljepote sa svrhom.

Novu Miss Earth BiH sada čekaju velike pripreme za svjetski izbor, koji će biti održan u novembru na Flipinima. Organizatori očekuju da će Bogdana biti pravi ambasador naše zemlje i predstaviti nas, našu kulturu, ljude i podići svijest ljudi o našoj prelijepoj domovini, istaknuli su.

Podsjetimo, prošlogodišnja Miss Earth BiH bila je Vera Krneta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: