Izrez ispod dekoltea
88

Bh. glumica Nadine Mičić plijenila pažnju na otvorenju SFF-a u haljini hrvatskog brenda

N. O.
Nadine Mičić u haljini brenda Becha Design (Foto: Instagram) (Foto: D. S./Klix.ba)
Nadine Mičić u haljini brenda Becha design (Foto: Instagram)
Bh. glumica Nadine Mičić prisustvovala je otvorenju 29. Sarajevo Film Festivala, kao i prijemu koji mu je prethodio, a plijenila je pažnju svojim modnim izdanjem.

Nadine je za ovu priliku nosila komad brenda Becha Design, a crna duga haljina imala je izrez ispod dekoltea u obliku trokuta te je bila ukrašena volanima na grudima.

Uz niz prstenja, izdanje je upotpunila crnom torbicom koju je sparila s crnim sandalama na nogama.

Bh. glumica je za ovu priliku promijenila i frizuru te je na Instragram storyju podijelila fotografiju prilikom posjete frizeru nakon čega se na Festivalskom trgu pojavila s kratkim bobom.

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

U piću dobrodošlice su na festivalskom trgu pored Narodnog pozorišta uživali premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk sa suprugom Ajlom, poslanik u Predstavničkom domu PSBiH Saša Magazinović, selektorica SFF-a Rada Šešić, novinarka Christiane Amanpour i drugi.

Svečanom ceremonijom u Narodnom pozorištu počeo je 29. Sarajevo Film Festival, a otvoren je projekcijom filma "Kiss the Future" ("Poljubite budućnost") režisera Nenada Čičina-Šaina, koji govori o opsadi Sarajeva te koncertu grupe U2.

Publika će u narednim danima imati priliku uživati u gledanju više od 200 filmova.