Interesantno izdanje
2

Beyonce na premijeri filma pokazala novi imidž, ni ona nije odoljela novom trendu

L. R.
Beyonce (Foto: EPA-EFE)
Beyonce (Foto: EPA-EFE)
Pop zvijezda Beyonce nedavno je prisustvovala je američkoj premijeri svog filma "Renaissance: A Film Beyonce", a njena promjena imidža iznenadila je publiku.
Naime, pjevačica se na premijeri pojavila s novom frizurom, koja se znatno razlikuje od prethodnih izdanja. Beyonce je za ovu priliku imala platinasto-plavu boju kose.

Kako pišu američki mediji, riječ je o perici koju je napravio njen frizer Neal Farinah, dok je za šminku bilo zadužen make up artist Rokael Lizama. Novu frizuru i šminku upotpunila je srebrenom haljinom brenda Versace. Za cjelokupni stajlin bila je zadužena stilistica Shiona Turini.

Inače, njena promjena frizure dolazi nakon što su druge zvijezde poput Rihanne i Kim Kardashian posvijetlile boju kose.

Dizajnerica haljine Donatella Versace rekla je u subotu da je Beyonce vizija njihove modne kuće jer jedinstvena te da zbog toga jedva čeka pogledati film o turneji Renaissance.

Inače, tokom premiijere u pozorištu Samuel Goldwyn, naglašeno je da fotografisanje i snimanje nisu dopušteni te da su svi gosti bili prisiljeni držati svoje mobitele u torbicama i džepovima tokom događaja.

Kako je poznato, Beyonce je režirala film zajedno s Jamesom B. Merrymanom i Markom Ritchieom, a film će se početi prikazivati 1. decembra. Radnja dokumentarca prikazuje njenu svjetsku turneju Renaissance koja je započela u Švedskoj i završila u SAD-u.