Pjevala u Leskovcu
52

Besprijekorni izgled Nataše Bekvalac: Pjevačica za nastup odabrala crnu odjevnu kombinaciju

I. S.
Foto: Instagram/bekvalceva
Foto: Instagram/bekvalceva
Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac sinoće je nastupila u Leskovcu. Kao i uvijek, bila je savršeno dotjerana.

Za ovu priliku obukla je crni grudnjak i dugu suknju, a izgled je upotpunila rukavicama. Odlučila se za jednostavniju šminku i fruzuru. U komentarima su uslijedili brojni komplimenti.

"Mnogo lijepo, Nataša. Hvala ti na svim pjesmama moje mladosti", napisala je jedna korisnica Instagrama.

"Brigitte Bardot", također je jedan od komentara.

Foto: Instagram/bekvalceva
Foto: Instagram/bekvalceva

"Leskovac. Hvala na vatri koju mi dajete. Nisam to ja. To ste vi. Večeras za vas igrat ćemo i pjevati u Trebinju. Javljaju mi da je već haos. Stižem, nemojte bez mene", napisala je Nataša.

Ona je ranije otkrila pomoću kojih namirnica je uspjela kontrolisati tjelesnu težinu. Ona trenutno ima manje od 60 kilograma.

Dozvoljeno joj je da jede: sve vrste mesa (osim pretjerano masne svinjetine), mliječne proizvode sa što manje ugljikohidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, špinat), jaja na sve načine i orašaste plodove.

Konzumiranje vode također je jako bitno (2,5 litre dnevno). Nataši je, prema ovom planu ishrane, zabranjeno konzumirati pecivo, krompir, soju, grah, buraniju, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove.