Biste li je prepoznali?
99

Berguzar Korel svi pamte po ulozi Šeherzade, a nedavno je znatno promijenila izgled

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumicu Berguzar Korel mnogi pamte po seriji "1001 noć" iz 2006. godine gdje je tumačila lik Šeherzade. Međutim, njen izgled se u posljednje vrijeme u mnogome razlikuje od onoga na šta su gledaoci navikli.

Berguzar je godinama bila brineta te je i u serijama je često tumačila brinete, a nakon što se prošlo ljeto ofarbala u plavo za ulogu, sad je kosu prilično skratila.

Glumica nosi pixie cut frizuru koja ja posljednjih godina jako popularna. Korel novu frizuru najčešće nosi isfeniranu, a na Instagram stoyjima je pokazala i kako izgleda u opuštenom - kovrdžavom izdanju.

Podsjetimo, prošlog ljeta se u plavo ofarbala zbog serije "Dugum" koja je emitovana u februaru i martu.

Ova 40-godišnja glumica dolazi iz poznate turske glumačke porodice, a svoju prvu ulogu ostvarila je u seriji "1001 noć" koja je dostigla svjetsku slavu. Upravo po toj seriji pamti je i publika iz Bosne i Hercegovine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona je u seriji "1001 noć" glumila zajedno s glumcem Halitom Ergencom gdje su glumili partnere. Nedugo nakon toga oni postaju par i u stvarnom životu nakon čega su se 2009. godine vjenčali i sada zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kćerku Lejlu.