Moda i ljepota
0

Ben Affleck je novo lice L'Oreala

Klix.ba
Jer on to zaslužuje...
Jer on to zaslužuje...
Ben Affleck je postao novo lice kozmetičke kuće L'Oreal četiri godine nakon što je njegova zaručnica Jennifer Lopez počela reklamirati njihove produkte.

Ben Affleck je potpisao ugovor vrijedan 1,5 miliona dolara sa kozmetičkom kućom L'Oreal kako bi reklamirao njihove produkte četiri godine nakon što je njegova zaručnica Jennifer Lopez postala prva Latino-Amerikanka koja je reklamirala L'Oreal.

Reklama bi trebala podstaknuti evropske muškarce da troše više novca na kozmetičke proizvode. Međutim, Ben je mislio na svoju reputaciju u Sjevernoj Americi i stoga će se televizijske reklame i ulični posteri uglavnom izložiti u Evropi, kako bi se Ben poštedio poniženja. L'Oreal je poznat po zvijezdama koje su postale zaštitna lica njihovih produkata i po astronomskim ciframa koje su osigurale te reklamne kampanje. Samo neke od tih zvijezda su Jennifer Aniston, Beyonce Knowles i Catherine Deneuve.

30-godišnji Ben je tek treći muškarac koji je postao lice L'Oreala, nakon fudbalera Davida Ginole i vozača Formule 1 Michaela Schumachera.