{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Atraktivnom promocijom No+Vello© obilježava 7 godina rada u Bosni i Hercegovini

13.11.2017. u 11:26
4
Atraktivnom promocijom No+Vello© obilježava 7 godina rada u Bosni i Hercegovini
4
Atraktivnom promocijom No+Vello© obilježava 7 godina rada u Bosni i Hercegovini
I ove godine, No+Vello©, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, obradovat će svoje sadašnje i buduće klijente jedinstvenom promocijom kojom će obilježiti 7 godina poslovanja franšiznog lanca u Bosni i Hercegovini - saopšteno je iz ove kompanije.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Već 7 godina zaredom, No+Vello, svjetski lider na tržištu u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine. Do sada je otvoreno 11 centara u sljedećim gradovima: Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja Luka, Zenica, Goražde, Gračanica, Brčko i Teslić. No+Vello© kompanija je osnovana u Španiji 2007. godine. Doživjela je međunarodnu ekspanziju putem franšiznog modela poslovanja, te danas posluje u 16 zemalja sa preko 1000 centara širom svijeta.

No+Vello© u Bosni i Hercegovini pripremio je posebnu promociju “50%” za nove zone ili tretmane koja će zasigurno privući pažnju na tržištu. Naime, promocija je namijenjena sadašnjim i novim klijentima. Klijenti će moći da uživaju u opciji “50%” za svaki tretman pod uslovom da barem jedna od zona/sesija mora biti nova ili mora biti u pitanju novi tretman. Klijenti će moći birati iz široke lepeze No+Vello© tretmana koji obuhvataju IPL fotoepilaciju i fotopodmlađivanje, LED tretmane i tretmane iz Proskin programa za čišćenje lica. Promocija će biti aktivna u periodu od 13. do 30. novembra 2017. godine. Svi detalji promocije se mogu pronaći na Web stranici.

No+Vello© vas poziva da dođete i uživate u ovoj rođendanskoj promociji.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: