Promo
12

Astra Borovo i Dr. Martens daruju!

Od 1960. godine kada je postao sinonim za izdržljivu obuću, Dr. Martens iz godine u godinu nadograđuje i razvija nove modele koje prvenstveno krase žuti konac i protuklizni potplat te danas sve modno osviještene osobe imaju barem jedan par Dr. Martens čizama u svojoj kolekciji.

Nova kolekcija Tarian u sebi nosi šest desetljeća tradicije, a napravljena je za moderne osobe u pokretu.

Mega hit iz Tarian kolekcije je model Tarik sa SoftWair uloškom koji osigurava udobnost te čini svakodnevno nošenje ugodnim, uz istovremeno zadržavanje prepoznatljivog Dr. Martens dizajna.

Obzirom da smo zakoračili u period kada dolaze novogodišnji praznici i u tom period volimo darivati naše kupce Astra Borovo zajedno sa brendom daruje jednom sretnom dobitniku upravo jedan par Dr. Martens Tarian čizmi.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da zapratite društvene mreže Astra Borovo te ispunite korake koji vam daju priliku da osvojite ovu vrijednu nagradu.

Astra Borovo i Dr. Martens daruju jedan par Tarian- Tarik čizama, a potrebno je napraviti sljedeće:

• Zapratiti @astraborovo Facebook i Instagram profil

• Podijeliti objavu na story Instagrama (javno) i objavu na Facebook feedu (javno)

• U komentaru na Facebook/Instagram postu tagovati osobu koja navija za vas

Nagradna igra traje do 15.12.2021., nakon čega ćemo u 12 sati nasumično odabrati pobjednika koji će na poklon dobiti Dr. Martens Tarik čizme. U slučaju da pobjednik nije ispunio sve korake, izvlačenje ćemo ponoviti. Hvala svima na sudjelovanju i sretno!