Plus size model
18

Ashley Graham trudna prošetala pistom na reviji Tommyja Hilfigera

Dž. L.
Ashley Graham (Foto: EPA-EFE)
Ashley Graham (Foto: EPA-EFE)
Pripreme za majčinstvo Ashley Graham ne sprečavaju da ostane vjerna modnoj pisti te je stoga najpoznatija plus size manekenka trudna prošetala revijom na Tommy Hilfiger x Zendaya showu.

Ovo je drugo pojavljivanje 31-godišnjakinje otkako je objavila da čeka bebu sa suprugom Justinom Ervinom. Ranije ove sedmice ona se pojavila u crvenoj haljini od lateksa na dodjeli nagrada Daily Front Row Fashion Awards.

Noseći crno-bijelu košulju, koja je sada dostupna na web stranici Tommy Hilfiger po cijeni od 190 dolara, crni šešir širokog ruba i svileni karirani šal, Graham je prošetala revijom Tommy Hilfiger x Zendaya inspirisanom sedamdesetim godinama, a koja je održana u Apollo teatru u Harlemu.

Među drugim poznatim modelima na reviji Tommy Hilfiger x Zendaya show bili su Winnie Harlow, Halima Aden, Candice Swanepoel i Sara Sampaio, dok su se u publici našli Bella Hadid, Gigi Hadid, Tyler Cameron, Olivia Palermo i Meghan Trainor.

Otkako je objavila da čeka prvo dijete, Graham često obavještava fanove o trudnoći objavljujući brojne sadržaje na društvenim mrežama. Na najnovijoj fotografiji manekenka pozira u bikiniju pokazujući trudnički stomak. Mnogi komentarišu kako Ashley blista u drugom stanju.