65-godišnja glumica
50

Andie MacDowell prkosi stereotipima ljepote: Na pisti u grudnjaku pokazala sijedu kosu

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Andie MacDowell bila je zvijezda večeri tokom L'Orealove revije na Sedmici mode u Parizu ove nedjelje, a prošetala se u crnom grudnjaku ponosno pokazavši sijedu kosu.

Glumica (65) je pokazala dekolte u crnom grudnjaku i kožnom odijelu dok je šetala modnom pistom s mnoštvom drugih poznatih lica.

Andie je potpuno crni outfit sparila s metalik cipelama na platformu te dramatičnom šminkom na očima. Svojom energičnom pojavom glumica je skrenula pažnju na sebe, a mnogima je njen izgled i prihvatanje starenja inspiracija već godinama unazad.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

MacDowel je postala prepoznatljiva po prihvatanju starenja i svom prirodnom izgledu što je rijedak slučaj u Hollywoodu.

"Nije me briga, želim biti stara. Umorna sam od pokušaja da budem mlada. Ne želim biti mlada. Bila sam mlada, a biti starija osoba koja pokušava biti mlada, kakav je to napor. To je puno truda. Jednostavno ne mogu nastaviti s tom šaradom. Ne mogu! Starenje je realnost, to je intiman učitelj ljubavi prema sebi. Starenje ne možete zaustaviti. To će se dogoditi", ispričala je svojevremeno osvrnuvši se na svoj izgled.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Francuski kozmetički brend održao je polugodišnju manifestaciju na kojoj predstavlja nove proizvode, a uz Ajfelov toranj koji je služio kao odgovarajuća dramatična pozadina, ambasadori slavnog brenda okupili su se u francuskoj prijestolnici.

Revija "Walk Your Worth" održana je kao slavlje ženstvenosti i osnaživanja žena, a pored Andie na pisti su se pojavile i Eva Longoria, Hellen Mirren, Kendall Jenner kao i Cindy Bruna.