Pogledajte razliku
22

Amy Schumer podijelila svoju staru fotografiju i upozorila fanove: Život dolazi po vas

L. R.
Amy Schumer (Foto: EPA)
Amy Schumer (Foto: EPA)
Američka komičarka i glumica Amy Schumer (42) jučer je putem svog Instagram profila napravila uporedbu svojih starih i novih fotografija.

Naime, ona je objavila fotografije koje su nastale 2012. godine kada je prisustvovala jednom događaju, a u istoj objavi moguće je pronaći i fotografiju iz bolničkog kreveta i na taj način upozorila svoje fanove.

"Upozorenje za 20-godišnjake. Ovako sam izgledala u tvojim godinama. Listaj. Život dolazi po vas", napisala je u objavi na Instagramu.

Na prvoj fotografiji, Amy Schumer imala je 31 godinu, a za medije je pozirala u kratkoj haljini koja je bila u kombinaciji ljubičastih tonova i crne boje.

No, u istoj objavi postavila je i svoju fotografiju iz bolnice gdje namrštenog lica sjedi na krevetu dok je priključena na infuziju. Ona nije navela kada je posljednja fotografija nastala niti zbog čega je bila u bolnici.

Inače, slavna komičarka poznata je po tome što otvoreno dijeli informacije iz svog života na društvenim mrežama pa je tako nedavno podijelila svoju neuspjelu tetovažu, ali i da se bori s kompluzivnim poremećajem čupanja kose.