Radi punom parom
125

Američki model Ajdin Sefer uživa u rodnom gradu Mostaru: Nikada nemojte zaboraviti odakle potičete

Piše: M. N.
Jedan od najpoznatijih američkih modela rodom iz BiH Ajdin Sefer, koji živi i radi u Los Angelesu, odlučio je godišnji odmor provesti na Balkanu. Nakon što je boravio nekoliko dana u Budvi Sefer se vratio u svoj rodni grad Mostar.

Sefer svake godine dolazi u BiH kako bi posjetio rodbinu i prijatelje te nikada nije zaboravio svoje korijene. Svaki put se trudi da ljepote naše zemlje predstavi u najljepšem svijetlu i promovira ih na društvenim mrežama gdje ga prati hiljade fanova.

"Ovo je moj rodni grad i njegov simbol. Mnogo sjećanja imam s ovog mjesta i ovo je prva rijeka u koju sam ušao. Nikada, nikada nemojte zaboraviti odakle potičete", napisao je Sefer objavivši fotografiju na kojoj pozira u Neretvi ispod Starog mosta.

All the pigeons love me, all the, all the pigeons love me

A post shared by Ajdin Sefer 🗣 i-Dean (@ajdinsefer) on

Ova godina je bila vrlo uspješna za njega. Postao je zaštitno lice jedne marke automobila, radio je reklame za luksuzne lance hotela i brendove te obučavao popularnog glumca Jamieja Dornana kako da pozira u filmu "50 nijansi - Oslobođeni".

Nedavno se pojavio i u kratkom filmu "Return Of The Goat" reditelja Marka Jenkinsona, koji je rađen u produkciji Rogue Filmsa.

Široj javnosti je postao poznat nakon što se pojavio u spotu Lady Gage za pjesmu "G.U.Y.".