Promo
7

Alma Ras Happy Days: Dodatno sniženje od 30%

Brendovi Alma Ras i Manners odlučili su nagraditi svoje kupce i ponuditi dodatno sniženje od 30%. Pored Shopping Festivala i sniženja određenog asortimana, svake sedmice, tokom decembra čeka vas još jedno iznenađenje. Samo u periodu od 21. do 24. decembra, očekuju vas niže cijene kompletnog asortimana, uključujući i onaj koji je već snižen.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim poklonima, savjetujemo vas da posjetite Alma Ras i Manners butike, te u raznovrsnosti asortimana odaberete one idealne. Dodatno sniženje savršena je prilika da poklon kupite na vrijeme, te pomnim odabirom iznenadite dragu osobu. Naravno, Happy Days obavezno iskoristite da upotpunite vaš garderober novim donjim rubljem ili spavaćim programom, kojim ćete priuštiti radost vlastitom tijelu.

U Alma Ras asortimanu možete pronaći i party liniju, specijalno izrađenu, za Novogodišnje prilike. Zavodljiv look postići ćete za tren oka, a komadi ove linije stvoreni su za razne kombinacije. Posebna linija za posebnu noć! U galeriji pogledajte samo neke od komada koji vas očekuju u svim buticima, a sve aktuelnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners.