Prigodni pokloni
87

Promo / Alma Ras - 20 godina najbliži Vama

Kompanija Alma Ras u godini u kojoj obilježava jubilej stavila je pred sebe nove izazove kada su u pitanju kreacije koje donosi iz sezone u sezonu. Ovaj put u pitanju je nova, simbolično nazvana, Jubilarna linija koja odiše ženstvenošću i elegancijom. Motiv i inspiracija bila je ruža, kraljica cvijeća, simbol ljubavi i romantike, zrelosti i uspjeha. Podjednako voljena na svim stranama svijeta, baš kao i žena. Kreacije Jubilarne linije dostojanstveno je iznijela jedna od najljepših bh. manekenki Sarah Čerkez.

Upravo 20 godina uspješnog postojanja bio je povod da se ova kompanija zahvali svojim vjernim kupcima. Jedan od načina zahvale jeste darivanje 20 kupaca svakog mjeseca u svim maloprodajnim buticima. U čast žena 8. marta, na dan kad je simbolično osnovana Alma Ras, sve dame očekuju snižene cijene Jubilarne, limitirane linije. Predlažemo da počastite sebe ili drage dame u Vašoj blizini. Prvi komadi nove kolekcije već su u prodaji, a odabrani modeli čekaju na Vas po 20% nižoj cijeni. Sve u znaku dvadesete godišnjice.

Pored mnogobrojnih iznenađenja u jubilarnoj godini, kompanija Alma Ras, povjerenje svojih kupaca nagradit će i novom mogućnošću, jednostavnijim i savremenim načinom kupovine, online verzijom butika – Alma Ras Webshop.

Već pune dvije decenije filozofija ove kompanije zasniva se na visokovrijednim prirodnim materijalima evropskog porijekla. Svoje korake započela je kao mala porodična radionica sa poslovima šivanja za potrebe inostranih partnera. Kasnije, ova kompanija, razvija brend AR Family kojeg kupci mogu pronaći isključivo u bolje opremljenim hipermarketima širom BiH. Sa otvaranjem maloprodajnih butika javlja se i potreba za brendom Alma Ras, koji u svojim modelima dva puta godišnje, donosi kreacije koje prate svjetsku modnu scenu. Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebna pažnja posvetila se i muškarcima kroz brend Manners. Ovaj brend predstavlja muškarca novog milenija, onoga koji uvijek teži novim standardima donjeg rublja i spavaćeg programa.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama: Alma Ras i Manners.