Moda i ljepota
72

Alexandra Harra je "rumunska Kim Kardashian" u plavoj verziji

Klix.ba
(Foto: Facebook)
Alexandra Harra (27), porijeklom iz Rumunije je kolumnistica i životna trenerica i zapravo ima malo toga sličnog sa slavnom američkom zvijezdom Kim Kardashian.

Alexandra Harra je spisateljica i kolumnistica za brojne magazine, uključujući i Huffington Post, a piše o svemu - od ljubavi do uspjeha u poslu. Također, dosta putuje i drži seminare,a posao vodi zajedno sa svojom 59-godišnjom majkom, Carmen Harra.

No kad su Alexandru pozvali da pozira za naslovnicu rumunskog Playboya, kaže kako je otkrila da ljudima zapravo i nije bitno njeno univerzitetsko obrazovanje, već nešto drugo.

"Neko u Rumuniji je primijetio moju pozadinu - obim moje stražnjice je 109 cm i veća je od stražnjice Kim Kardashian, koja je obima 101 cm. Sad me u svim novinama zovu 'rumunska Kim Kardashian", kaže Alexandra koja trenutno živi u Kaliforniji.

Dodaje kako joj je njena profesija životne trenerice i kolumnistice na prvom mjestu, a sudeći po dva Mercedesa koja posjeduje, zarađuje prilično dobro.

"Moju su kćerku obilježili kao plavu verziju Kim Kardashian, no mi ne pokušavamo imititrati nikoga, jednostavno smo ono što jesmo", kaže njena majka.