Posljednji nastup
211

Adriana Lima na Victoria's Secret Fashion Showu plačući zauvijek okačila svoja krila o klin

Klix.ba
Foto: Rex Features
Jedan od najočekivanijih modnih događaja Victoria's Secret Fashion Show 2018. napokon se desio.

Victorijini anđeli koji su prošetali modnom pistom su Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Sara Sampaio, Taylor Hill, Bella i Gigi Hadid, Kendall Jenner i Winnie Harlow.

Zanosna plavokosa Šveđanka Elsa Hosk na reviji je nosila Fantasy Bra, grudnjak Victoria's Secreta vrijedan milion dolara.

Fantasy Bra ove godine je izrađen od 2.100 Swarovski kristala i topaza koji su ugrađeni u srebro. Za izradu ovog grudnjaka bilo je potrebno više od 930 sati. Od ove godine određene radnje Victoria's Secreta u prodaji će imati jeftinije varijante ovog grudnjaka.

Adriana Lima, čiji je prvi nastup na ovoj reviji bio davne 1999. godine, sinoć je bila izuzetno emotivna jer je ovo bio njen posljednji nastup na modnoj pisti.

Naime, ona je u decembru prošle godine najavila kako se povlači s modne piste te da sada želi pozitivno utjecati na djevojke i žene koje imaju lošu sliku o sebi i općenito želi pridonijeti pozitivnijem stavu prema fizičkom izgledu.

Muzička podloga ove godine Victorijinim anđelima bili su Bebe Rexha, Halsey, Rita Ora, Kelsea Ballerini, The Chainsmokers, The Struts i Shawn Mendes.