lifestyle
229

Moć hranjivih sjemenki

Avon je lasnirao dugo čekane Nutra Effects kreme za njegu kože sa aktivnim kompleksom na bazi hranjivih sjemenki

Nakon više godina istraživanja i razvoja u svojoj njujorškoj laboratoriji, kozmetička kuća Avon predstavila je veliki napredak, Nutra Effects asortiman krema za njegu kože sa aktivnim kompleksom na bazi sjemenki.

Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani, kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, međutim od nedavno svoju primjenu našle su i u njezi kože, što na najbolji način demonstrira Avon sa svojim kremama koje koje hidratiziraju i hrane kožu pružajući joj sve što je potrebno za lijep i zdrav izgled.

Nutra Effects paket dostupan je u pet linija za specifične probleme s kožom: Hydrating, Balance, Radiance, Ageless i Ageless Advanced. Esktrakt sjemenki nara, koje predstavljaju bogat izvor antioksidansa, minerala i vitamina C sadržan je u kremama linija Ageless i Advanced i pomaže usporavanju procesa starenja kože, vraćajući joj izgubljenu elastičnost.

Esktrakt chia sjemenki nalazi se u linijama Hydrating i Balance a ove sjemenke, osim što su bogat izvor minerala, vitamina i dragocjenih omega-3 kiselina, mogu upiti i do 12 puta veću količinu vode od svoje težine čime obezbjeđuju dugotrajnu hidrataciju i optimalnu vlažnost kože.

Krema linije Radiance sadrže ekstrakt sjemenki jednog od najljepših egzotičnih cvjetova, cvijeta rajske ptice, uz pomoć kojeg ujednačavaju ten te koži vraćaju blistav i zdrav izgled.

Također, kreme ne sadrže paraben i boje te su alergolški testirane i pogodne su i za osjetljivu kožu. A više detalja može se pronaći na Avon stranici.