lifestyle
0

Matt Damon se oženio

Sarajevo-x.com | Džana Mujadžić
Prošlog vikenda, 35-godišnji glumac, koji će nakon filma "The Good Shepard" koji upravo snima pod rediteljskom palicom Roberta de Nira i sa partnericom Angelinom Jolie, doći na Korčulu početkom 2006. godine, radi tumaćenja lika Marca Pola, oženio se bivšom konobaricom Lucianom Bozan.

Simpatična Argentinka, kako je javnost obavijestila glasnogovornica slavnog umjetnika Jennifer Allen već je dvije godine vjerna životna saputnica Damaona kojeg - nadahnjuje.

Njezina 7-godišnja kćerka je prisustvovala intimnoj, newyorškoj ceremoniji, dok je najbolji Damonov prijatelj Ben Affleck izostao sa slavlja. To je veoma simbolično, pošto se oni ne razdvajaju odkada su, zajednički podijelili "Oscara" za scenario filma "Will Hunting".

Gospođa Allen nije potvrdila glasine o, navodnoj, trudnoći mladenke. Mat Damon je sadašnju suprugu susreo u Miamiu, u jednom restoranu, gdje je radila kao konobarica jer je bivši suprug ostavio pa je sama podizala svoju djevojčicu, koju će izgleda, popularni glumac usvojiti.