lifestyle
0

Matt Damon postao otac

Sarajevo-x.com
Matt Damon i njegova supruga Luciana su dobili kćerkicu, Isabellu. To je njihovo prvo zajedničko dijete, dok Luciana ima već jednu djevojčicu, Alexiu, iz prethodnog braka.

"Beba je ovdje. Isabella je stigla jučer"", rekao je Kyle, brat Matta Damona, za People magazin. Djevojčica je rođena u nedjelju navečer u Miamiju. "Majka i Isabella su dobro. Porodica je veoma sretna i svi su dobro", rekla je Jennifer Allen, Matova predstavnica.

Budućnost se doima veoma svijetlom za Damon porodicu. "On je odličan stric, tako da će biti i predivan otac", kaže Kyle za svoga brata. "Na svu sreću, Lucy već ima iskustva sa djecom, tako da će to biti od velike pomoći. Alexia je super djevojčica. Svi su veoma bliski, tako da će to biti jedna prava intimna porodica", dodao je Kyle u svojoj izjavi.

Matt se već dugo vremena raduje svom očinstvu. Prošle godine je izjavio kako "čezne" za tim, ali da je naučio "kako biti discipliniran, jer je trenutno profesionalni stric".

U cijeloj priči, nemoguće je izbjeći Bena Afflecka, Mattovog najboljeg prijatelja, koji je također otac, od kojeg Matt očekuje dosta pomoći i, kako je sam izjavio, "savjeta o pelenama".

Matt i Luciana su iznenadili sviju kada su se vjenčali u decembru 2003. godine, nakon što su se upoznali u Miami Beachu, gdje je Matt snimao film "Stuck on you".