Promo
174

Marija Hudolin i Gerry Weber su savršen spoj

Gerry Weber, brand koji je već godinama prisutan na našem tržištu poznaju sve dame, ljubiteljice klasičnog šika i dugotrajne kvalitete, a posebno je popularan u toku hladnih zimskih mjeseci, zbog velikog izbora jakni, kaputa i bundi.

Ženstvenost ne dolazi samo u jednom obliku, potpuno suprotno. S toga su u Gerry Weberu svoj vanvremenski dizajn prilagodili svim oblicima i veličinama ženstvenosti, te svakoj dami omogućili da uživa u svom vlastitom stilu. Ovo je brand koji, u svojim linijama Gerry Weber, Taifun i Samoon, kupcima zaista nudi sve. Visoki ste i tanki, imate oblije kukove, želite lijepo upakovati gornji dio tijela ili istaknuti struk? U našem dućanu pronaći ćete modele za sebe, ali i jako ljubazno i stručno osoblje koje će rado da odgovori na sve vaše zahtjeve.

Želeći našim kupcima pokazati šta smo i ko smo, za ambasadoricu smo izabrali predivnu Mariju Hudolin, koja je oličenje ženstvenosti i stila. Ona je, kao prava predstavnica našeg branda, pokazala mnogo načina na koje možemo nositi Gerry Weber i da uz malo mašte možemo da budemo šta god poželimo.

Njen aktivan način života, uz četvero djece, supruga, posao koji zahtjeva besprijekornost svakodnevnog izgleda, ona je u ovom brandu pronašla pravog saveznika. Saveznika sa kojim može izaći u šetnju parkom sa obitelji, posjetiti humanitarnu večeru sa suprugom ili se odlično provesti sa prijateljicama subotom navečer.

Ovaj brand uspio je da spoji sve u jednom! Moderan dizajn, udobnost, kvalitet. Preko 40 godina stručnjaci unutar kompanije se profiliraju i pokušavaju da dokuče šta žene zaista žele. Naravno, odgovor je svaki puta drugačiji, pa tako i naše kolekcije, fokusi, trendovi za svaku sezonu, jer žene uvijek žele nešto novo, ali da u tome pronađu staru udobnost i dobar osjećaj.

Ukoliko do sada niste upoznali ovaj brand, idealna je prilika! Za svoje vjerne i nove kupce organiziramo shopping vikend sa specijalnim popustima i poklonima! Stoga posjetite nas na adresi Zelenih Beretki 14 u Sarajevu i tokom 25. I 26.10. uživajte u druženju, modi, ali i popustima koje smo pripremili za sve vas!