{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Madonnina knjiga izlazi u više od 100 država

31.5.2003. u 17:17
0
0
Madonnina knjiga izlazi u više od 100 država
0
Madonnina knjiga izlazi u više od 100 država
Madonnina knjiga za djecu pod nazivom 'The English Roses' će biti puštena u prodaju u više od 100 država, uključujući i Hrvatsku.
Madonna se nedavno prebacila na pisanje i izgleda da je to urodilo plodom. Njena knjiga za djecu The English Roses će se 15. septembra naći u prodavnicama knjiga u više od 100 država, uključujući i one veće (Njemačka, Italija, Francuska) kao i one manje (Island i Hrvatska). Knjiga je prevedena na 42 različita jezika, kako je izjavio njen izdavač.

Knjiga je nazvana najvećim simultanim multi-jezičnim izdanjem, što vjerovatno znači da nijedna knjiga, uključujući i Harrya Pottera, nije nikad bila prevedena na toliko jezika. The English Roses će biti prva u seriji od pet knjiga koje je napisala 44-godišnja pop kraljica i ujedno majka dvoje djece i bit će izdana pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Callaway Editions i Penguin Group.
Čitaocima u Americi će na raspolaganju biti 400 hiljade primjeraka Madonnine knjige, a knjiga će u svim državama premijeru doživjeti istog dana – od Brazila do Slovenije.

The English Roses je Madonina druga knjiga, ako računamo foto-esej iz 1992. godine pod nazivom Sex. Nije poznato na koliko je jezika ta knjiga prevedena, ali svakako joj nije bilo potrebno puno prevoda...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Idete li u teretanu/fitness?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: