Ima 658.000 pratitelja
83

Vjeverica Jill jedan je od najpoznatijih kućnih ljubimaca na Instagramu

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jill slatka vjeverica iz Louisiane koja je spašena kao mladunče iz gnijezda nakon velikog uragana Isaac 2012. godine već nekoliko godina spava sa svojim lijepim medvjedićem.

Jill živi sretnim životom sa svojom porodicom u Louisiani, a na Instagramu je prava mala zvijezda s 658 hiljada pratitelja.

Ona je svoje pratitelje osvojila svakodnevnim objavama. Iako je prvobitna zamisao porodice koja ju je usvojila bila da je oporave i puste natrag u divljinu ona je kod njih ostala živjeti sve do sada.

Prema njenom Instagram profilu Jill je vegetarijanka i voli Starbucks salvete. Njen vlasnik naučio je da kantu za smeće koristi kao toalet pa iako ima kavez ona često slobodno skače po kući. Jill se također voli oblačiti, fotogenična i svakodnevnim postovima zadivljuje Instagram svijet. Iako je prošlo dosta vremena kako su ljudi spasili ovu slatku vjevericu prema njenom Instagram profilu može se primijetiti da ima jedan prilično lijep život. Ona je u svojoj porodici prava zvijezda pa često uživa u doručku u krevetu, spava samo na najmekšim jastucima i spava onoliko koliko hoće.

Vjeverica Jill vjerovatno je jedana od najpopularnijih kućnih ljubimaca na Instagramu. Čak ima i vlastitu liniju jastuka po mjeri.