Hina stekla fanove
506

Urnebesni prizori simpatičnog haskija koji sabotira svaku fotografiju

E. Sk.
Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda
Sasvim sigurno, svi u društvu imamo onog jednog prijatelja koji nam svima uništi fotografiju, jer ne zna ili ne želi pozirati. Kada je riječ o psima, taj zadatak odlično obavlja preslatki haski Hina koji sabotira svaku fotografiju.

Vlasnici pasa znaju koliko je teško fotografisati kućne ljubimce, i svaki put kada Kikko, Sasha i Momo poziraju za svoju vlasnicu Yoko, Hina to ne želi, pa njihove zajedničke fotografije uvijek "ispadnu" urnebesne, piše Bored Panda. Upravo zbog toga što izbjegava grupno fotografisanje, Hina je stekla brojne fanove na društvenim mrežama koje nasmijava njeno poziranje.

Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda

No, fotograf za ljubimce Mark Rogers otkrio je za portal Dog Time nekoliko savjeta uz koje ćete pomoći ljubimcu da se ispred kamere ponaša opušteno.

"Klik i bljesak fotoaparata na početku mogu smetati psima. Neka vaš pas prvo dobro onjuši kameru, a zatim počnite ležerno snimati okolinu. Počnite slikati svog psa tek nakon što se udobno namjesti oko fotoaparata i počne se ponašati uobičajeno", kazao je Mark.

Što više snimaka napravite, to ćete imati veće šanse da snimite nešto dobro, dodao je.

"Također je jako važno da isključite bljeskalicu kad god možete. Kako biste izbjegli isprane slike, fotografišite ujutro ili navečer, u malo oblačnim danima ili u hladu. Osim toga, pripazite na boje, nisu dobre crne pozadine za crne pse", kazao je.