Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijesti koje ti uljepšaju dan
meraklija 😁
Izgleda kao da stalno razmišlja o životnim problemima...ovako moj komso Fikret
Ma Dujo je Tito ❤️
Duje kao i svi ostali sa Korcule 😁 Lik.
Volim više mačke nego neke ljude. Odane su i vjerne, njihova ljubav je iskrena i vječna, nismo vlasnici mačaka nego smo mi njihove sluge i radimo sve za njih.
Sjedi i mrčka
Još samo nargila, da zaokruži.
A sta kazu gosti...na hranu koju je probala macka prije njih? (koji ste ono pansion)
"Osim svoje hrane, redovno se potajno zavuče u kuću, popne na šporet i otvori poklopac lonca. Naučio je to raditi njuškom. Ako ne uspije, sruši lonac na pod. Ma ne ljutimo se, ko se može ljutiti na njega", rekla je.
Joj Duje ko da mu je celopek dodijao
'vako i ja s posla kad dodjem polu mrtav 😁
Uh, takvi su ti bezi, najedi se pa lezi.. Beg lezi, četiri ustani.. Znamo mi to dobro, takvi su nam na vlasti već decenijama u ovoj državi, a bez nekih promjena takvi će i nastaviti da vladaju s nama..
Žućo kralj...
Kralj!!!
Rasa Crnogorac. Iskreno se nadam da nije bolestan i u bolovima.