Pogledajte neke od njih
5

Psi pozirali za naslovne strane po uzoru na magazin Vogue

A. B.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nedavno se pojavio jedan od novih trendova i izazova na društvenim mrežama jeste i #VogueChallenge gdje je francuski Vogue omogućio ljudima da naprave svoje naslovne strane ovog magazina, a neki od njih su tu priliku iskoristili pa to napravili s fotografijama kućnih ljubimaca, tačnije, pasa.

Bored Panda piše da su mnogi upravo zbog toga promijenili naslov magazina Vogue u Dogue, a ovaj trend je u međuvremenu dobio i svoju Instagram stranicu, gdje ljudi imaju priliku vidjeti fotografije svojih ljubimaca u stilu Vogue naslovnica.

Stranice Dogue magazina su ispunjene simpatičnim psima i rezultati su brojni, od onih smiješnih, dopadljivih, pa sve do ljubimaca koji su toliko dobrostilizovani da bi mogli reklamirati kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine.

Iz Dogue Instagram tima su naveli kako je bila ideja da se na naslovnim stranicama predstave "lijepi i svestrani psi". Ta njihova želja za prikazom pasa na jedan sasvim originalan način potakla ih je da kreiraju upravo Instagram stranicu.

"Vođenje ove stranice za nas je čista radost i dugo smo nastojali osmisliti način kako da prikažemo ljepotu pasa. Nadamo se da će ove fotografije donijeti osmijeh svim ljudima koji posjete naš Instagram profil", dodali su iz tima.

U galeriji pogledajte neke od najzanimljivijih fotografija, odnosno, naslovnih strana izmišljenog magazina Dogue.