Mladunče labradora
58

Neodoljivo se štene smiješi posjetiteljima prihvatilišta u nadi da će ga neko udomiti

DP
Crno štene labradora istopilo je srca ljudi širom svijeta svojom ljubaznom taktikom.

Štene po imenu Berreaux zbrinula je organizacija Humane Society of Northwest Louisiana, iz američke savezne države Louisiane, kada je imao svega osam sedmica. On je pronađen s još dva šteneta, ali se odmah izdvojio svojim šarmantnim osmijehom, piše UNILAD.

Kada je pronađen, Berreaux je imao zdravstvenih poteškoća, ali se otada u potpunosti oporavio zahvaljujući trudu spomenute organizacije. Sarrah Walton, volonterka koja ga je pronašla, brzo je primijetila da ljupko crno mladunče labradora ima običaj izbaciti zube kada netko prolazi pored njega pa time odaje dojam da se smiješi.

"To se događa kad god mu se neko obraća s nježnošću u glasu. Izmami mu se taj osmijeh koji kao da govori "Dođi me maziti i paziti", objašnjava Sarrah.

Berreauxu očito odgovaraju komplimenti, jer se "osmjehne" svaki put kada mu se kaže da je dobar dečko. Prihvatilište ga sada nastoji udomiti uz pomoć društvenih mreža pa su ga snimili kako se "smije" u nadi da će tako uspjeti istaknuti njegovu nježnu stranu. Snimka s Facebooka ima već više od 220.000 pregleda.


Ipak, usprkos svojoj popularnosti, Berreaux i dalje čeka na dom pun ljubavi, kao i njegova sestrica O. Volonteri iz prihvatilišta su, pak, uvjereni da neće morati dugo čekati.