U Drežnik Gradu
106

Dolina jelena u Hrvatskoj je čarobni zoološki vrt kojeg biste ove zime trebali posjetiti

I. S.
Foto: Lucija Ćurić
Foto: Lucija Ćurić
Ranč Dolina jelena, koji se nalazi u Drežnik Gradu, je čarobni zoološki vrt kojeg biste ove zime trebali posjetiti.

Porodica Bićanić se od 2009. godine bavi uzgojem jelena i jelena lopatara. Tu su i crne slavonske svinje i tri konja. Dolina jelena se prostire na površini od 15 hektara.

"Za nas je privilegija brinuti o životinjama i to radimo s posebnom ljubavlju i radošću. Mi nismo njihovi vlasnici, ranč je njihov dom i imate priliku da ga posjetite. Nadamo se da ćete uživati ​​u ovom trenutku, kao što mi uživamo svaki dan", poručili su članovi porodice Bićanić.

Drežnik grad je udaljen 12 kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera. Obilazak ranča traje otprilike sat i po i imat ćete priliku fotografisati se s ovim zanimljivim životinjama i hraniti ih. Nakon toga možete uživati u delicijama i žesticama.

Potrebno je javiti se barem četiri dana prije kako bi se dogovorilo vrijeme obilaska u skladu s vremenskim uvjetima. Ponedjeljkom ne rade.

"Porodica se povećala, tim je narastao, srca su nam ispunjena danas kada vidimo da vas ovdje ima preko 10.000 i da vas veseli sve što radimo. Hvala svima koji nas prate, podržavaju i uživaju u našem radu. Lijepo je vidjeti da smo dio vaših uspomena i da nam se vraćate sa svojim najmilijima. Na kraju veliko hvala svima oko nas koji su nam podrška i pomoć u bilo kojem pogledu, znate koji ste", dodali su.