|

Dala otkaz na Wall Streetu, a sada spašava napuštene pse

Dala otkaz na Wall Streetu, a sada spašava napuštene pse
40
D
DP
23.3.2020. u 15:30
8
komentara
40

dijeljenja
Dala otkaz na Wall Streetu, a sada spašava napuštene pse
Eva Armstrong je finansijski stručnjak, karijeru je gradila na Wall Streetu sve dok jednog dana nije odlučila zaboraviti na novac i posvetiti pažnju ugroženim životinjama. Velike životne promjene došle su nakon plemenitog poteza.
Shvatila je da joj posao više ne pričinjava zadovoljstvo i otvorila kamp za napuštene pse koji nosi njeno ime. Kamp se nalazi na farmi površine 52 hektara, smještenoj na nepreglednima padinama planine u Pennsylvaniji. Njena ustanova nije samo utočište napuštenim psima, već mnoge ugrožene životinje ovdje dobivaju njegu koja im je potrebna kako bi nastavile s normalnim životom.

Eva četiri puta sedmično dovodi pse iz Brooklyna. Životinje u njenom kampu pronalaze mir i slobodu, uživajući u aktivnostima kao što su plivanje, trčanje i igranje.

Eva je presretna kada ih vidi kako uživaju u životu jer su mnoge od ovih životinja trpjele traume od kojih se oporavljaju, piše Cesar's Way.

Woman Quits Her Wall Street Job To Save Dogs from Kill Shelters

She quit her job on Wall Street to help rescue and rehabilitate dogs from kill shelters...To watch the full episode of INSIGHTS: http://elitedai.ly/1kmgCAb

Posted by Elite Daily on Wednesday, January 20, 2016


Iako Evu rastužuje sudbina pasa koje nije uspjela spasiti, neprekidno je u potrazi za psima kako bi im pružila pomoć. Odluka koja je promijenila Evinu karijeru, srećom je ispunila njen život. Psi su nakon mnogo godina patnje napokon doživjeli lijepe trenutke jer su kod Eve pronašli mir i zaštitu.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...