Nevjerovatan potez
50

Britanska starleta "riješila se" psa jer više ne izgleda slatko na Instagramu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Časopis The Sun je otkrio da starleta Katie Price (45) više nije vlasnica psa Tanka, nakon što ga posvojila prošle godine.

Njemački ovčar je bio njezin sedmi kućni ljubimac, koji je živio s njom u West Sussexu.

"Ona voli imati ​​štence koji izgledaju slatko na Instagramu, ali kad počnu rasti i ona ih mora trenirati, gubi interes", rekao je izvor blizak starleti. Njezin predstavnik nije komentirao te tvrdnje.

Još u septembru 2021. poklonila je psa imena Precious (koji je inače bio pas njezine kćerke Princess) članu ekipe svoje TV serije Mucky Mansion. Prošlog ljeta viđena je kako mazi novog psića Tanka, koji je sad doživio sudbinu prijašnjih ljubimaca.

"S vremenom bi Tank mogao izrasti u njenog novog psa zaštitnika i ispuniti prazninu koju je ostavio Blade (njen ljubimac kojeg je udario automobil). Katie je uvijek živjela prema vlastitim pravilima i čvrsto je uvjerena da će dokazati da su njeni kritičari u krivu i pružiti Tanku dom pun ljubavi", rekao je izvor prošlog ljeta.

U to vrijeme, službena peticija da joj se zabrani držanje kućnih ljubimaca imala je 35.712 potpisa. Peticija je pokrenuta u augustu prošle godine, kada je PETA oštro osudila Katie nakon tragedije u kojoj je njezin pas Blade uginuo od posljedica udara automobila.

Dogodilo se to samo sedam mjeseci nakon što je još jedan Katien pas, Sharon, pregažen na istoj cesti.

Godinu prije toga vozač dostave udario je njezinog psa Queenieja, koji joj je bivši Kieran Hayler poklonio za 38. rođendan. Godine 2020. drugog psa Sparklea udario je automobil nakon što je pobjegao na cestu. Mjesecima kasnije francuski buldog Rolo se ugušio nakon što je završio zgnječen pod stolicom.

Katie je također morala dati na posvajanje psa po imenu Bear koji je napadao druge životinje.