Ljubav i veze
0

Velika Britanija: Muškarci prestidljivi za skidanje pred partnericom

Sarajevo-x.com
Prema novom istraživanju u Velikoj Britaniji, čak četvrtina ispitanih muškaraca je nezadovoljna svojim izgledom i izbjegava skidanje pred svojom partnericom - dok ona gleda. Istraživanje je provedeno na 3.000 muškaraca i polovina ih je smatrala da su predebeli te da ih frustrira gledanje "savršenih" tijela muškaraca iz časopisa.

Četvrtina muškaraca u Velikoj Britaniji smatra svoje tijelo toliko ružnim da odbijaju skinuti se pred partnericom. Istraživanje je pokazalo kako nisu više samo žene razočarane svojim izgledom već je ta "bolest" prešla i na muškarce.

Polovina od 3.000 ispitanih Britanaca je opisala svoje tijelo debelim, jedan od deset muškaraca je izjavio kako bi išao na plastičnu operaciju, a čak 72% ukupno ispitanih su izjavili da ih frustriraju "savršena" tijela kakva vide u časopisima, prenio je Daily Mail.

Mnogi muškarci, kako bi se zaštitili od komentara i frustracije zbog svoje težine, pribjegavaju laganju o kilogramima - jedan od petorice ispitanih u ovom istraživanju je priznao da laže u vezi s težinom.