Reakcije podijeljene
289

Srce "Gospodina Savršenog" osvojila Banjalučanka, dio gledatelja nezadovoljan: Mama mu je birala

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nova pobjednica hrvatske verzije showa "Gospodin Savršeni", je Banjalučanka Stankica Stojanović (36) koja je osvojila srce 31-godišnjeg fizičara iz Splita Tonija Šćulca.

Za njegovo srce u finalu borile su se dvije djevojke, Stankica i 24-godišnja Karolina koja inače živi u Italiji.

Toni je priznao kako mu odluka nije nimalo jednostavna jer se zaljubio u obje djevojke, a u posljednjoj emisiji kako bi mu pomogle s odlukom, sa Stankicom i Karolinom su se družile i Tonijeva majka te sestra.

Nakon razgovora s djevojkama, Tonijeva mama je za kamere rekla kako svog sina vidi sa Stankicom.

Na završnoj ceremoniji Toni je Karolini zahvalio na svemu, ali dodao kako njegovo srce pripada drugoj.

"Samo mi kroz glavu prolazi da ne mogu vjerovati da stojim ispred ovakve žene. Hvala ti od srca što si me pustila da ti se približim. Ne samo da si mi rekla da netko mora biti poseban da ti se približi već si mi to i pokazala. Upravo zato cijela ova naša priča je od početka u mojim očima bila savršena i ništa se nije promijenilo. Ti se savršena žena u koju sam se ja zaljubio do ušiju. Moje srce pripada tebi", rekao je Toni Stankici nakon čega su se strastveno poljubili pred kamerama.

I dok su neki gledatelji zadovoljni izborom i novom paru žele svu sreću, ima i onih koji se ne slažu s ovom odlukom.

"Bilo je i boljih cura", "Mislim da ćeš ubrzo shvatiti da si pogriješio", "Mama mu izabrala djevojku", "To je izbor njegove mame", samo su neki od komentara gledatelja.

Inače, nakon što je proglašena pobjednica ovogodišnjeg showa, i Stankica i Toni su na svojim profilima podijelili zajedničke fotografije što daje naslutiti da su još uvijek zajedno s obzirom na to da je emisija snimana prošlo ljeto.