Ljubav i veze
0

Pet stvari koje svaka žena želi čuti

Sarajevo-x.com
Fraze poput "Jesi li to ti smršala?" zaista gode ženskom uhu, ali kad je u pitanju ljubav ili veza, postoje i one od kojih se žensko srce istopi. Ključne izjave koje svaka žena želi čuti donosi webzine eHarmony, a među njima su svakako i sljedeće:

"Volim te"

Čak i ona žena koja je kruta i ne pada na flert uživa kad od svog partnera čuje ove dvije riječi. Najvažnije je da one budu izgovorene u pravom trenutku i na pravom mjestu i efekat je zagarantovan. Možda joj koljena zaklecaju i osjeti nesvjesticu, ali to su poželjne posljedice, zar ne?

"U pravu si"

Budite iskreni - ove riječi svima gode. Kad vam osoba s kojom ste u vezi prizna da o nekoj temi znate bolje, tada se u organizmu pojavi navala adrenalina koja je jednako slatka kao i samo zaljubljivanje. Iako je dobro povremeno biti u pravu, nije poželjno uvijek biti u takvoj situaciji. Zapravo, ako ste onaj tip žene koji insistira da uvijek bude u pravu, vaše "alfa tendencije" vrlo lako mogu upropastiti stvari stvorivši konflikt između vas i partnera.

Dakle, umjesto što želite da uvijek budete u pravu, trudite se da uvijek budete sretni. Pustite partneru da i on ponekad pobijedi u debati, dozvolite mu da vozi vaš automobil i povremeno se nasmijte i kažite "U pravu si". Ne samo da vas to neće ubiti, već će usrećiti vašeg partnera.

"Savršena si za mene"

Za svaku ženu je ključno da ima pozitivan stav o samoj sebi. Ako se uz to stalno trudi da sija, vrlo lako je moguće da postane nesigurna. Usrećite je sjajnim izrazom koji će od nje učiniti zadovoljnu ženu kojom ćete biti ponosni.

"Uzimam"

Ne morate biti ludi za brakom da vam ova riječ zazvuči značajno. Ako pak sanjate o danu kad će ih vaš partner izgovoriti ispred matičara i svatova, važno je da znate da i on to isto želi. Razmjena bračnih zavjeta za ženu je korak od sto milja. Korak je to koji je inspiriše, vodi ka sreći do kraja života i čini da se fokusira na stvaranje sretne budućnosti sa osobom svojih snova.

"Dobila si posao"

Iako ove riječi nemaju veze sa ljubavi, one predstavljaju najljepšu muziku za uši svake nezavisne žene. Zašto ne spomenuti i to da u životu dečki dolaze i odlaze, a karijera ostaje neprekidna avantura. Motivisanost, rad i stalna težnja da se ide naprijed pravi su put prema uspjehu.