Seksi igrice
4

Ove namirnice mogu biti vaš saveznik u krevetu

S.H.P.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Mnogo parova pokušava začiniti svoj seksualni život donošenjem hrane u krevet. Hrana u krevetu može biti tako dobra ideja ali istovremeno loša ideja. Posljednja stvar o kojoj u toku seksa želite razmišljati jeste gdje baciti stabljike od jagoda i hoćete li čokoladom isprljati svoje bijele plahte.

Mi vam donosimo listu najbolje hrane koju možete uvrstiti u svoj seksualni život.

Dobra stvar kod jagoda je sto su slatke i čine da se osjećate baš lijepo dok ih jedete. Jedino što je loše s jagodama je što ostane stabljika, a smeće baš niko ne voli.

Svako ko je ikad probao čokoladu jeo bi je kad god može, još ukoliko je uključite u seks to će biti sto posto dobitna kombinacija. Ne zaboravite i da je čokolada dobar afrodizijak. Ono što je možda loša strana čokolade jeste da da nije baš praktična jer se brzo topi i njome možete isprljati posteljinu.

Banane su idealna voćka koju možete konzumirati u toku seksa jer osim što s njome možete izvoditi seksi igrice, možete je i pojesti jer banane mogu spriječiti grčeve u toku seksa. Babane sadrže enzim bromelain koji povećava muški libido.

Možda se čini kao izlizana fora ali šlag je ukusan i mekan i možete ga staviti bilo gdje i lizati ga. Koncentrirajte se na erogene zone poput usana, grudi, guze i leđa.

Šampanjac je jedno od rijetkih pića koje je društveno prihvatljivo sipati na golo tijelo. Nekada uopće nije loše biti pomalo pijan tokom seksa. Kombinirajte gutljaj šampanjca i poljupce.

Ako nabavite odgovarajuću veličinu krastavice mogu poslužiti kao odličan dildo. Krastavice su baš kao i banane pune kalija pa će vas spasiti od grčeva u toku seksa.

Sladoled baš kao i čokolada brzo se topi što je još bolje jer nakon što ga očistite s partnera možete da pređite na konkretnije stvari.

Sve što se može umakati i gristi je seksi. U to spadaju i škampe koje su jako dobar afrodizijak. Osim toga hrana koja je dobra za igrice u krevetu su i dinje, ostrige, gumene bombone, trešnje i sir.