Miš, ljuti barba i pas
23

Neželjeni gosti upali u kadar mladencima tokom snimanja: Nema te fotografije koja to može dočarati

N. O.
Screenshot/Ante Gašpar
Screenshot/Ante Gašpar
Neočekivani gosti "upali" su na snimanje mladenaca u Trogiru, a nesvakidašnju scenu zabilježio je fotograf Ante Gašpar te je podijelio video na svom Instagram profilu.

Hrvatski fotograf Ante Gašpar podijelio je snimak nesvakidašnjeg trenutka koji je zabilježio tražeći savršenu lokaciju za fotografisanje mladenaca.

Naime, na videu se može vidjeti tek vjenčani par kojem u kadar upadaju neželjeni gosti: miš, potom stariji čovjek koji ga je pokušavao uhvatiti, a nakon njega i pas kojeg je privukla potjera te naposlijetku njegova vlasnica.

"Napokon, kad sam pronašao trogirsku uličicu bez ijednog turiste za napraviti nekoliko fotografija, pozovem mladence, a onda - iz sporedne uličice u kadar uleti jedan miš (blago rečeno), za njim jedan ljuti barba, a za borbom maltezer, za kojim je dotrčala i vlasnica... show", napisao je fotograf uz video podijeljen na Instagramu.

Kako se ovakve scene ne viđaju svaki dan odlučio ih je zabilježiti: "Uključio sam snimanje jer nema te fotografije koja ovo može dočarati", poručio je na kraju.

Snimak je opisao riječima "kad mladenka sretne miša", a u komentarima su hvalili njenu smirenost pišući da su očekivali puno drugačiju reakciju.