Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je:pod kojim uvjetom si usamljen.Mozes imati parnera i biti usamljen.Kada prekines partnerstvo, imas mogucnosti da postignes nesto novo, zanimljivo.Nesto sto nece biti isto kao kod starog parnera.Zavisi sve od nas licno i nasih razumljevanja o zivotu.Ne zivi pod tumacenjem drugi, razvijaj licno svoje osjecaje.Licni savjeti su najbolji.
Ovo sam čuo u mc2method audio metodi za uspijeh i u knjigama Nova Zemlja i Moć sadašnjeg trenutka. Kao kad se loše osjećate i fokusirani na cilj (npr cura ili zlato) onda nećete to dobiti. A ako osjećate se opušteno tj kreirate detachment onda privućete. Inaće mc2 method je energetska metoda po formuli fizike, i bazirana na činjenici da se dobro osjećate kad vam se dobro dešava, samo ovdje podesite osjećaje vještački i privučete sve.
Depresivni Klix.ba