Interesantan način
7

Mladić napravio neobičnu maketu kako bi zaprosio djevojku, kutija se otvara samo u jednom položaju

L. R.
(Screenshot: TikTok)
(Screenshot: TikTok)
Profil na TikToku pod nazivom Kraljević Makete nedavno je objavio snimak u kojem pokazuje kako je napravio neobičnu kutiju za zaručnički prsten.

Mladić, koji se inače bavi izradom maketa, napravio je okruglu kutiju na kojoj se nalaze sitni detalji kao što su drveća i grmovi. Kako navodi na jednoj strani se nalazi izrađeni lik koji predstavlja njegovu djevojku i konj, jer je jahanje jedna od njenih omiljenih aktivnosti.

Na suprotnoj strani makete nalazi se lik koji predstavlja ovog mladića koji je u čučećem položaju, a pored njega se nalazi biciklo, koje predstavlja jednu od njegovih omiljenih aktivnosti.

@kraljevicmakete Evo kako sam zaprosio devojku :) #prosidba #verenica #prsten #verenickiprsten #veridba #maketa #kraljevicmakete #kutija ♬ Emotional (Instrumental) - BLVKSHP

Da bi se kutija otvorila, potrebno je okrenuti poklopac u smjeru kazaljki na satu i vrtjeti ga sve dok lik djevojke ne dođe u položaj ispred lika mladića, koji je prosi.Interesantna činjenica je što se ova kutija jedino može otvoriti u tom položaju.

Inače, na ovom profilu može se pronaći mnogo zanimljivih maketa kao što su zgrade, kuće, razna prevozna sredstva, ali i simpatičnih predmeta poput kazana za rakiju i starog šporeta na drva, a kako piše u opisu profila, moguće je i naručiti maketu po želji.