Kraj ljubavne priče
3

Koji horoskopski znakovi imaju najveće šanse da se razvedu tokom ove godine

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ova godina će određenim horoskopskim znakovima donijeti loše promjene u ljubavnom životu.

Veza Bika i Strijelca doživjet će svoj kraj. Najgora stvar je ta što može doći i do fizičkih obračuna tokom burnih svađa. Siti ste jedno drugog. Bika iritira nemirna priroda Strijelca i umoran je od čekanja da se konačno smiri. S druge strane, Strijelac po svaku cijenu odbija promijeniti svoj način života.

Rak i Blizanac više nemaju gotovo ništa zajedničko. Iskrenost Blizanca često prelazi granicu brutalnosti, dok je Rak osjetljiv i ponekad previše emotivan. Čak i kada je Blizanac ludo zaljubljen, nikada neće zanemariti svoj društveni život. Nikakva romansa ne može ubiti njihovu avanturističku i otvorenu stranu. No, životni san Raka je pronaći nekoga s kim će se što prije skrasiti i provoditi vrijeme u kućnoj atmosferi.

Ako ste u horoskopu Vaga i u braku ste sa Škorpijom, očekuju vas loše vijesti. Partner će vas uskoro ostaviti. Vrlo ste svjesni da je rastanak jedina ispravna stvar, ali naprosto nemate hrabrosti da to učinite prvi.

Lav i Jarac će se također razvesti u 2023. Istina je da zapravo niste idealan par i da nemate iste životne stavove. Između vas je postojala fizička privlačnost i to je to.