Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm... Probao i jedno i drugo pa mogu reći sljedeće: kad si sam, uživaš u slobodi i samoći a ako se uželiš društva, lako ga je pronaći. Kada si u braku i uželiš se samoće... Teško, brate, teško...
Mislim da je najveci cilj cionisticke elite da ljudi zive sami, da se unisti porodica kao najzdravija celija ove usrene planete, da se maximalno radi na promociji takvog zivota je i ovaj clanak. Covjek je socijalno bice i svi problemi pocinju bas kada se pokida karika zajednistva.
Tako če te razmišljati dok ne dobijete dijete. Kasnije vam ovi komentari padaju u vodu.
Brak je odlicna stvar. Iskrivljene stavove o braku i porodici imaju samo oni koji su odrastali u losem okruzenju. Ne kazem da je samacki zivot nuzno losa stvar ,u tim samackim fazama sam bila najproduktivnija, u kontekstu sopstvenog razvoja i posla.
U pravu su sad ne mogu ni da prdnem glasno zbog zene😂
Jadan je onaj ko je sam.Mozda je fino neko vrijeme biti sam ali nije to to.Kakav imas fin osjecaj kad izidjes u setnju sa zenom i djecom,to je nejveci dar koji covjek moze imati.Gledas samce musko ili zensko i vidis po njima da im nesto fali.Najveca radost je imati porodicu.
Ima nesto neprocjenjivo u zivotu u dvoje, a to je odgajanje djece. Mislim da se većina brakova sklapa zbog podizanja porodice, da nije njih, to bi potpuno drukcije izgledalo
Sam živjeti nije zanimljivo 😊
@bobsmejtasa ako te previše uzbuđuje, neću više 😝 @Kupidon ti samo braniš svoj odabir 😁
Fino pišam otvorenih vrata od hale,posred rupe ko iz ibrika
Bolje je sam, al je ljepse u dvoje
Kako narod kaze " bolje je biti i sam nego sa svakim " ali iskreno ja nebih mogao.Neka zeme pa makar me i ljutila neka je.
Ja mislim da covjeku moze biti dobro i ako kje sam i ako je sa pravim partnerom. S tim sto kad si sam zaista lakse doneses odluke i nema ko da ti bude ljubomoran niti da ti zadaje nemoguce zadatke. Opet kad si sam pa porazgovaras sam sa sobom prijateljski skontas da nije poenta ni u zivjeti samo za sebe i zbog sebe.
nema od samoce nista. Jehbes pare i sve ako nemas to s kim podijliti
Prava žena je ona koja kod koje se osječamo kao i kad smo sami. A ne neka sa prohtjevima, prigovorima, smorom, teretom, sumnjivim odnosima sa drugima, itd. Logika da je cool bit sam i živjet negdje ispod zemlje u dalekoj prirodi ako je žena gora nego ništa. A većina ih je. Tako da nemam šta da izgubim. Bolje čak ništa! Eto joj drugi muškarci koji joj se sviđaju!