Objasnile stručnjakinje
31

Haljine u ovoj boji ne biste trebali nositi na vjenčanjima: To znači da ste spavali s mladoženjom

Klix.ba
© Shutterstock
© Shutterstock
Poznato je kako gosti na vjenčanju nikako ne bi trebali nositi odjeću bijele boje jer ona je rezervirana za mladu, međutim, postoji još jedna boja koja se ne bi trebala nositi na svadbenim slavljima.

Naime, u podcastu "Unfiltered Bride" Georgie i Beth, voditeljice i ekpertice za vjenčanja, pričale su o bojama koje su primjerene i onima koje nisu poželjne na vjenčanjima.

"Postoje li još neke boje osim bijele koje ne biste trebali nositi na vjenčanju?", upitala je Beth.

@the.unfiltered.bride Colours to avoid wearing to a wedding 💃🏼 #theunfilteredbride #bridepodcast #podcast #womenownedbusiness #weddingpodcast #bridefyp #bestpodcasts #weddingplanning ♬ original sound - the.unfiltered.bride

"Da. Crvena. Pitaš se 'Zašto?', e pa crveno znači da ste spavali s mladoženjom", rekla je Georgie i odmah nadodala da se tu radi o staromodnim pričama te da ona lično smatra kako određeni dojam ne ovisi samo o boji, veći o modelu haljine.

Bez obzira na to, složile su se da to nije boja za odlazak na vjenčanje jer je pretjerano provokativna.

"Crvena se može smatrati prilično seksi bojom koja privlači pažnju i daje naslutiti da je žena malo zločesta, nestašna. Također, ta boja odvlači pažnju s mlade", objasnila je Beth.