Povlači se iz javnosti
19

"Gospodin Savršeni" o prekidu sa zgodnom Banjalučankom: Nećemo ostati prijatelji

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Toni Šćulac kojeg je javnost upoznala u showu "Gospodin Savršeni" progovorio je o prekidu sa atraktivnom Banjalučankom Stankicom Stojanović koju je i upoznao u spomenutoj emisiji.

"Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti", rekao je Toni za Večernji list.

Otkrio je i kako se planira povući iz javnosti i da ne planira više dijeliti svoju privatnost.

Objasnio je kako on i sedam godina starija Stankica neće ostati prijatelji.

"Ja osobno ne vjerujem u muško ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi sam naučio da ako se muškarac i žena puno zbliže da na kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi", rekao je Toni i dodao kako se više ne planira pojavljivati u sličnim emisijama.