PUPA MILANO
55

PROMO / Ljepota leži unutar svake žene a Pupa Milano pomaže da ljepota zasija u punom sjaju!

(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Sarajevo je ugostilo internacionalnog Pupa Milano make up artista Federico Luccia koji je prezentirao nove trendove i proizvode, iz samog središta svjetske mode Milana.

Federico Lucci je službeni PUPA MILANO Internacionalni trener i make up artist. Već dugi niz godina Federico radi kao make up artist za razne renomirane brendove i kuće – kao što je RAI (talijanska nacionalna televizija), te svjetski poznate brendove Roberto Cavalli, Lancome, Yves Saint Laurent. Posljednjih nekoliko godina Federico je odabrao Pupa Milano za svoju make up kreativnost i prvi put njegove vještine imaju čast isprobati dame u BiH, te im je ovom prilikom dao i neke savjete.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba

" Žene u Bosni i Hercegovini su preljepe , primjetio sam da ovdje žene stavljaju akcenat na oči, savjetujem im da se malo posvete usnama i da se igraju bojama. Za ljeto preporučujem BB kremu, nježna je i lagana, daje prirodan izgled, a posebno je dobra jer ima zaštitni faktor. Važno je napomenuti da PUPA Milano ima BB kreme za sve tipove kože, čak i anti-ageing. Ovo je odlična opcija za žene koje ne žele da stavljaju previše šminke, dovoljno su sjajne a ujedno i dovoljno mat", izjavio je Federico Lucci.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba

Dame koje se aktivno bave sportom, vježbaju, voze bicikl, posebno će oduševiti vijest da je Pupa Milano, prije nekoliko dana lansirala novu liniju sport koja je trenutno samo na italijanskom tržištu.

Svakodnevno se pojavljuju novi savjeti kada je šminkanje i odabir kozmetike u pitanju. Mnogo je tutoriala i savjeta. Federico Lucci otkriva svoje mišljenje o tutorialima i daje neke smjernice. " Kao prvo trebamo razlikovti profesionalne i amaterske tutoriale, to kada kažem mislim na savjete pravih stručnjaka i amatera. Svakako uvijek predlažem savjete pravih stručnjaka, na vama je da odlučite da li ćete vjerovati amateru i njegovom ličnom iskustvu", dodaje Lucci.

Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Pupa Milano su boje, emocije, istraživanja, najnovije tehnologije i kvalitet. Sveobuhvatan brand koji je osvojio srca žena svih generacija zahvaljujući otvorenosti i pozitivnom stavu prema inovacijama. Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije. Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba

Ako je kozmetika luksuz, Pupa Milano je luksuz koji svaka žena sebi može priuštiti!

Pupa Milano priča na italijanskom, ali razmišlja globalno. Vrhunski brand koji prikazuje autentične italijanske vrijednosti kroz proizvode koji su dizajnirani, osmišljeni i proizvedeni u Italiji. Pupa Milano je ikona italijanskog stila i kvaliteta -"Made in Italy".