lifestyle
0

Kylie na filmu – i to zahvaljujući svom dečku

Klix.ba
Kylie Minogue zaista ima krasnog dečka – Olivier Martinez uporno ubjeđuje producente svog novog filma da bi njegova djevojka trebala dobiti glavnu žensku ulogu.

Zgodni glumac Olivier Martinez kojeg znamo po ulozi zavodnika u filmu Unfaithful ubjeđuje producente svog novog filma The Blue Afternoon da za glavnu žensku ulogu izaberu njegovu djevojku, australijsku pop zvijezdu Kylie Minogue.

The Blue Afternoon je film baziran na noveli Williama Boyda i trebao bi se snimati u Kylienoj rodnoj Australiji. To je ljubavna priča koja se dešava na Filipinima 1902. godine krajem špansko-američkog rata. Martinez u tom filmu glumi čovjeka koji se sjeća kako je u zadnjim danima rata sreo ženu s kojom je započeo ljubavnu vezu – a to je uloga za koju on smatra da je savršena za Kylie (ili samo želi da cijeli svijet vidi ljubavne scene s njom?). Kylie nema puno glumačkog iskustva: nedavno je svoj glas posudila Florenci u animiranom filmu Magic Roundabout, a prije toga je glumila zelenu vilu absinta u Moulin Rougeu. Možda će je se još neko gledati u Streetfighteru pored Jean Claude Van Damma.

Kylie se možda definitivno bolje snalazi u ulozi džepne Venere za koju se smatra da ima najljepšu stražnjicu na svijetu (možda se fanovi J.Lo ne bi složili s tim, ali njih dvije su u velikoj svađi oko šminkerice koja je svojom opremom od Kyliene pozadine učinila čudo – a Jenny želi isto). Naravno, njena je sreća što ima tako savršenog (u svakom pogledu) dečka koji se zalaže za nju – a Martineza ćemo uskoro vidjeti u filmu SWAT gdje glumi sa Samuel L. Jacksonom i Colinom Farrellom.