Pogledajte kolekciju
47

Kupaći kostimi otporni na ulja, kreme za sunčanje, pijesak - moguće je sa Alma Ras

Alma Ras
Alma Ras
Svake godine, dolaskom toplijih mjeseci, modni svijet živne uz obećanje novih trendova u svijetu kupaćih kostima. Ovog ljeta, Alma Ras, prepoznata po kvaliteti i besprijekornoj udobnosti s visokom estetikom svakog komada, predstavlja kolekciju koja će vas osvojiti na prvi pogled.

Jednodijelni modeli koji odišu elegancijom odličan su izbor za one koji cijene klasičnu estetiku i žele istaknuti svoju gracioznost na plaži. Sa savršenim krojevima i pažljivo odabranim materijalima, ovi kostimi garantuju udobnost i sofisticiranost u isto vrijeme.

Za one koji preferiraju više slobode u odabiru, dvodijelne kombinacije su dizajnirane tako da istaknu vašu figuru i omoguće vam da zablistate na svakom koraku.

Alma Ras
Alma Ras

Budući da Alma Ras uvijek stremi ka savršenstvu, materijale koje koristi su bielastični, glatki i nježni, pružajući fantastično pristajanje uz tijelo i istovremeno osiguravajući zaštitu od UV zraka. Otporni na ulja, kreme za sunčanje i pijesak, ovi kostimi su idealni pratitelji za sve vaše plažne avanture. Svaki model krasi silikonski Alma Ras logo, dok pojedini modeli donose i shape efekt za dodatnu dozu samopouzdanja.

Alma Ras
Alma Ras

Osim što nas vodi u svijet sofisticiranosti i stila, ove sezone Alma Ras nas vodi i na putovanje kroz čarobnu Valenciju. Kroz objektiv, kolekcija prenosi duh ove španjolske ljepotice, kombinujući tradicionalnu eleganciju s modernim trendovima. Svaki komad iz ove kolekcije nosi pečat autentičnosti i inspiracije, pri čemu se draž Valencije savršeno uklopila s dezenima i bojama kupaćih kostima.

Ova neodoljiva kolekcija dostupna je u buticima širom Bosne i Hercegovine i online na alma-ras.com, čime Alma Ras donosi eleganciju i stil svima koji cijene vrhunsku kvalitetu i neponovljivu estetiku. Otkrijte čaroliju ljeta uz Alma Ras i budite spremni zablistati na plaži kao nikada prije.